Frankrijk weblog in kaart

Leuk, een weblog met (onder meer) toeristische tips. Jammer alleen dat ze na verloop van de tijd buiten beeld raken. Op deze kaart kun je terug vinden welke ideeën er voor jouw vakantiegebied geopperd zijn. Klik op de ballonnetjes voor de link naar het bericht.
Achter een ballonnetje kunnen meer ballonnen schuil gaan. Zoom in met de schuifbalk links om de anderen te zien. Sleep met de kaart om een ander gebied te bekijken (zo kun je ook Corsica bekijken).
Onderaan deze pagina staat een onderwerpenlijst. Klik je een onderwerp aan, dan wordt dat op de kaart aangewezen. Even naar boven scrollen dus.

Gemaakt met MapBuilder.

De ballonnetjes zijn zo nauwkeurig mogelijk geplaatst. Vooral op het Franse platteland wordt echter veel met vage plaatsaanduidingen in plaats van adressen gewerkt, zodat afwijkingen voor kunnen komen. De postbode heeft daar geen enkel probleem mee, maar routeplanners hebben dat wel.
De ballonnetjes staan in ieder geval zo dicht bij de juiste plek, dat ter plaatse de weg vragen zeker resultaat op zal leveren. Nauwkeuriger coördinaten zijn welkom.
Aan het idee van een blogkaart kleeft één nadeel. Het web is een veranderlijk iets. Sommige sites verdwijnen spoorloos, met dode links in de blog als gevolg. Dat is helaas niet te vermijden. Houd er bovendien rekening mee dat tentoonstellingen en evenementen inmiddels verleden tijd kunnen zijn.

Nu opgenomen: 635 berichten:

Map Locations [-]