Ardeche, Cevennen, Auvergne: de weblog in kaart

Leuk, een weblog met (onder meer) toeristische tips. Jammer alleen dat ze na verloop van de tijd buiten beeld raken. Op deze kaart kun je terug vinden welke ideeën er voor de Ardeche, Cevennen en Auvergne (oftewel het Centraal Massief) geopperd zijn. Klik op de ballonnetjes voor de link naar het bericht.
Achter een ballonnetje kunnen meer ballonnen schuil gaan. Zoom in met de schuifbalk links om de anderen te zien. Sleep met de kaart om de omgeving van omliggende streken, zoals de Dordogne en de Provence, te bekijken. Er is ook een blog-kaart van heel Frankrijk.

Gemaakt met MapBuilder.

De ballonnetjes zijn zo nauwkeurig mogelijk geplaatst. De ballonnetjes staan in ieder geval zo dicht bij de juiste plek, dat ter plaatse de weg vragen zeker resultaat op zal leveren. Nauwkeuriger coördinaten zijn welkom.
Aan het idee van een blogkaart kleeft één nadeel. Het web is een veranderlijk iets. Sommige sites verdwijnen spoorloos, met dode links in de blog als gevolg. Dat is helaas niet te vermijden. Houd er bovendien rekening mee dat tentoonstellingen en evenementen inmiddels verleden tijd kunnen zijn.